Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Пітчер молочник Barista Space 600 мл. Red Червоний
Характеристики пітчер Barista Space
- Бренд Barista Space
- Матеріал нержавіюча сталь 304
- Об'єм 0.6 л
- Особливості зручний носик і ручка
- Підходить для Лате-арт: Так
- Не підходить для миття в посудомийній машинці
- Не використовувати для чистки кавомашини (покриття чуттєве до агресивної хімії)!!!
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу вихованцям із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати вихованця більш ніж на половину.
Для бариста дуже форма та розмір носика вихованця. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.