Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Порошок для декальцинації Puly Cleaner Descaler Crystals 10 доз (10х30)
Характеристики
- Виробник Puly
- Тип для декальцінації
- Форма Порошок
- Тип упаковки дозована упаковка
- Вага дози 25 грамм
- Кількість доз 10
- Країна виробник Італія
Як очистити від накипу кавоварку з Порошком Puly Cleaner Descaler Crystals
Один пакет розчиняється в 1 літрі теплої води (не більше 60 градусів) і використовується для 1 циклу очищення від накипу. Чистячий засіб заливається в контейнер для води кавомашини, і запускається цикл очищення згідно з інструкцією до кавомашині. Якщо функція автоматичної декальцинації не передбачена, чистка здійснюється в ручному режимі: через трубку парового крана необхідно зливати по 100-200 мл розчину з періодичністю 5-10 хвилин, в проміжках між зливами кавомашину слід вимикати. По завершенні чищення ретельно помити контейнер для води, залити цілий контейнер чистої води та промити кавоварку, так само через трубку парового крана.
Що таке декальцинація кавоварки?
Декальцинація - це видалення кальцієвого (накип, вапно) нальоту в нагрівальних елементах (бойлер, термоблок) кавоварки за допомогою хімічних складів (адипінова кислота). По суті, це просто прогін хімічного засобу через всю систему подачі води з невеликими тимчасовими затримками.
Утворення сольових відкладень відбувається у всій гідросистемі як до нагрівальних елементів, так і після. Чим вища температура води, то швидше відбувається утворення нальоту. При температурі води нижче 40 ° C утворення сольового нальоту відбувається на багато повільніше, але все ж таки відбувається.
Чому потрібно вчасно робити декальцинацію? Небезпека накипу в кавомашині
Якщо не декальцинувати техніку тоді, коли це потрібно, вона може просто зламатися. Але перед цим вона готуватиме вам гірку і несмачну каву. І робити це буде довго та повільно. Вапно не дозволяє обладнанню правильно розігрітися, отже смак готового напою буде гіршим.
Наліт закупорює ходи, а тому вода не може нормально пройти запрограмований для неї шлях. Тому процес приготування стає довгим і з менш якісним результатом.
Будь-який накип – відмінне середовище для розмноження бактерій та неприємних мікроорганізмів. Це означає, що кава може бути навіть небезпечною для здоров'я, якщо її готувати на такому устаткуванні.
Якщо є вапно, апарат споживатиме більше електроенергії. Чим товстіший шар нальоту, тим дорожче вам обійдеться рахунок за електроенергію.
Крім цього, агрегат шумітиме, намагаючись все-таки впоратися з покладеними на нього функціями, навіть попри те, що йому заважатиме кальцієвий наліт. У результаті обладнання взагалі перестане працювати та вимагатиме термінового та дорогого ремонту.