- 100
- Код товару:168-65412
- Країна виробництва:Україна
- Виробник:KNBK
- Вага, г:250
- Форма випуску:В зернах
- Сорт:Арабіка
- Вид:обсмажена кава
- Країна походження:Ефіопія
Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Ефіопія Ададо Ethiopia Adado Мита
Характеристики
- Країна — Ефіопія
- Регион - Йоргачеф
- Станція оброблення Adado (Район Guanga)
- Сорт — Місцеві сорти типіки
- Висота вирощування — 1500-2100 мрм
- Обробка – класична мита
Смакові характеристики
- Аромат: карамель, цитрус, відтінки чорного чаю з бергамотом
- Букет: жовте яблуко, цитрус, мигдаль
- Тіло: оксамитовий, чайний, легкий
- Післясмак: соковите, фруктово-карамельне
Ефіопія Ададо — класика арабіки з глибиною теруару
Ефіопія Ададо — це втілення традиції, чистого смаку та видатного теруару. Батьківщина арабіки й один із найвідоміших кавових регіонів світу. Зерно з цього регіону славиться чистим, яскравим і складним смаком, де поєднуються солодкість, витонченість і свіжість.
Як вирощується кава в Йоргачеф
Фермери досі використовують традиційні методи оброблення кави. Вони вирощують каву на невеликих ділянках, поєднуючи це з іншими сільськогосподарськими культурами. Це допомагає зберігати біорізноманіття та забезпечує стійкий розвиток регіону.
Усі добрива тут — винятково органічного походження, навіть попри відсутність офіційної сертифікації.
Збирання ягід — винятково ручне, з ретельним відбиранням стиглих плодів.
На станціях оброблення ягоди сортують вручну, ретельно промивають і депульпують (видаляють м'якоть). Далі зерна проходять вологу ферментацію упродовж 24 годин промиваються в каналах, сушаться на Африканських ліжках і знову вручну сортуються. Така обробка дає змогу зберегти й підкреслити чистий і насичений смак теруару.