Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Матча зелена (Маття) 100 грам ТМ Smoul класу А
Увага, данна матча з літа 2023 обновила пакування (дивитись друге фото)
Чай Матча ТМ Smoul класу А (Звичайний) Smoul - це бренд від фабрики, яка більше 12 років займається виготовленням чаю матчу. Чай матчу поєднується з молоком, смузі, соком, випічкою та ін. Це не тільки смачно, але і дуже корисно.
На 100г: Поживна цінність 382 ккал
- жири 2,5 м
- Натрій 29 мг
- Вуглеводи 70,7 м
- Білки 18,2 г
Умови зберігання: Зберігати в темному прохолодному місці в герметичній упаковці.
Порошковий японський зелений чай вищого сорту. Невід'ємний елемент японської чайної культури, який традиційно використовується в класичній чайної церемонії. Настій із оригінальним глибоким трав'яним і солодким присмаком.
- Особливості Без ГМО
- Тип Зелений чай
- Вага 100 г
- Склад 100% зелений чай Матчу
- Трав'яний Аромат
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту 1604 кДж
- Країна виробник Китай
- Термін зберігання 12 місяців
Чашка оригінального японського чаю – це концентрований коктейль із вітамінів, мікроелементів, амінокислот. Напій не має протипоказань, крім індивідуальної непереносимості.
Назви чаю маття у перекладі з японської означає «розтертий».
Користь японського чаю Матчу:
Завдяки хлорофілу, який м'яко стимулює імунну систему організму.
Завдяки вмісту амінокислоти L-Theanine у поєднанні з кофеїном чай матчу заряджає плавною енергією до 6-ти годин, без підвищення кров'яного тиску.
У матчі міститься у 100 разів більше епігалокатехіну, ніж у будь-якому чаї; цей антиоксидан потужніший за вітаміни С і Е. Науково доведено, що епігалокатехін сприяє втраті надмірної ваги.
Епігалокатехін також виводить вільні радикали. Завдяки чому стан шкіри помітно покращується – вона стає більш пружною та омолодженою.
Що таке матча?
Матча – це японський зелений чай, розтертий у порошок. По-японськи називається маття, а в нашій транскрипції матчу. Цей чай традиційно використовується в японській чайній церемонії. Особливості вирощування і приготування дозволяють цьому напою зберігати величезну кількість корисних речовин.
Збирають урожай всього один раз на рік. І важливою особливістю є те, що за два тижні до збору врожаю, листя накривають, щоб захистити їх від попадання сонячних променів. Таким чином, чай зберігає свіжість, а листя насичений темно-зелений колір. При цьому листя насичуються амінокислотами, і чай набуває солодкий смак.





