1009.00грн.
Ціна в бонусних бали: 1009

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пітчер молочник Barista Space 350 мл. Глянцевий темно-сірий графіт

Характеристики пітчер Barista Space

  • Бренд Barista Space
  • Матеріал нержавіюча сталь 304
  • Об'єм 0.35 л
  • Особливості зручний носик і ручка
  • Колір: Графіт
  • Підходить для Лате-арт:Так
  • Не підходить для миття в посудомийній машинці
  • Не використовувати для чистки кавомашини (покриття чуттєве до агресивної хімії)

Для чого потрібен пітчер

Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Питчер молочник Barista Space для молока

Як вибрати правильний пітчер для молока

Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчера більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.



Вы смотрели