Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Пітчер молочник Barista Space 600 мл (Синій)
Характеристики пітчер Barista Space
Бренд Barista Space
Бренд Barista Space
- Матеріал нержавіюча сталь 304
- Розмір (д,в) 9 x 11 см
- Об'єм 600 мл
- Особливості зручний носик і ручка
- Колір: Синій
- Підходить для Латте-арт: Так
- Не підходить для миття в посудомийній машині
- Не використовувати для чистки кавомашини (покриття чуттєве до агресивної хімії)
Для чого потрібний пітчер?
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не скипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера спочатку дивіться на товщину стін. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають різних обсягів - від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для баріста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для гарного латте-арту.