Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Матча Sai Jade клас 5А Ceremonial ТМ Matcha Village 100 г
Характеристики
- Бренд Matcha Village
- Сорт Sai Jade
- Клас 5А (ААААА)
- Країна виробник Китай
- Тип чаю Зелена матча
- Форма випуску Порошок
- Смакові інгредієнти Натуральні
- Вага 100 г
- Пакування герметичний пакет
Матча Sai Jade клас 5А Ceremonial Церемоніальний
Матча Sai Jade спешл клас ТМ Matcha Village — напій вищого стандарту якості, що підтверджує маркування ААААА. Сорт для цього чаю вирощують спеціально для особливих церемоній, а сьогодні він популярний і поціновувачів з усіх куточків світу.
Sai Jade перекладається як ідеальний смарагд, що повністю відображає насичений смак і якість цього чаю матча. Ніжна, приємна текстура, яскравий зелений відтінок і чудове самопочуття, яке дарує цей чай, проявляється вже з перших ковтків.
Фабрика спеціалізується на спеціальних сортах для виробництва матча, асортимент яких налічує понад 10 різновидів.
Але Sai Jade — верх майстерності фахівців бренда Matcha Village. Чайні технологи компанії ретельно стежать за кожним етапом виробництва, від збирання врожаю до пакування порошку.
Для матча церемоніальної категорії використовують тільки верхні листочки. Це дає ніжне та соковите листя з високим вмістом хлорофілу. Перед збиранням врожаю дерева закривають від прямих сонячних променів, у такий спосіб сповільнюючи фотосинтез. Так чайне листя накопичує більше цілющої вологи та соку, збагачуючись мікроелементами й амінокислотами.
Після цього листя подрібнюють у порошок кам'яними млинами. У процесі підтримується температура +10 градусів, щоб зберегти зелений колір чаю та його корисні властивості.
Смак матча церемонійного класу — набагато м'якший, ніж у звичайних сортах. Головна смакова відмінність — мінімальна гіркота, яка доповнюється легкою молочною солодкістю. Також напій вирізняється яскраво-смарагдовим відтінком і однорідною текстурою, яке легко розмішується навіть без просіювання.
Особливості виробництва матча ТМ Matcha Village
Маття дуже цінується як майстрами, які його готують, так і споживачами. Цей напій використовували кілька століть, а традиції живуть і сьогодні.
Для чаю класу А і вище використовують тільки верхній перший листочок із чайних кущів. Це листя дуже ніжне та свіже, з високим вмістом хлорофілу.