• Рейтинг:
  • Код товару:
    171-66116
  • Країна виробництва:
    США
  • Виробник:
    KNBK
1445.00грн.
Ціна в бонусних бали: 1445

Насадка багаторазовий фільтр для AeroPress Fellow Prismo

Характеристики

  • Бренд  Fellow
  • Модель Prismo
  • Матеріали: поліпропілен (корпус), силікон (клапан), тонка нержавіюча сталь
  • Товщина фільтра 150 мікронів 
  • Висота 25.4 мм
  • Країна виробник США
  • Сумісний з усіма Аеропрес, крім XL

Насадка AeroPress Fellow Prismo для Аеропрес

Prismo — це клапан, який приводиться в дію тиском, призначений для використання з кавоваркою AeroPress®. Ця насадка дає змогу створювати тиск для приготування кави еспресо та створює герметичну герметику для рецептів, які зазвичай потребують перевертання AeroPress®.

Щоб усунути потребу в паперових фільтрах, багаторазовий 150-мікронний фільтр зупиняє гущу і встановлюється безпосередньо на ваш улюблений келих, щоб приготувати еспресо вдома. Еспресо, повне занурення, холодне заварювання, гарячий/холодний чай, американо та інше — нескінченні рецепти тільки одним кроком!

Насадка AeroPress Fellow Prismo для Аеропрес

Що таке Аеропрес

AeroPress уперше був представлений світу зовсім недавно, 2005 року, викладачем Стендфордського університету Аланом Адлером. До цього моменту Алан готував каву в автоматичній крапельній кавоварці й ніколи не був задоволений смаком одержуваного напою. Експериментувавши з різними методами та часом екстракції та дозування, він винайшов простий і водночас ефективний спосіб заварювання кави — Аеропрес

Сьогодні цей спосіб приготування кави стрімко завойовує світ, у всьому світі проводяться національні чемпіонати з аеропресу, а також світовий чемпіонат. Перший світовий чемпіонат був проведений 2008 року в Осло.

Як приготувати каву в аеропсві 

  1.  В відкритий циліндр засинається мелена кава. (Помел дрібніший, ніж для кемексу, але трохи більший, ніж для прівера и сифон)
  2. Зверху заливаємо гарячу воду. (Винахідник аеропресу рекомендує температуру води 80 °C, ми, методом проб, використовуємо воду 90-94 °C)
  3. Кава перемішується, щоб забезпечити рівномірне змочування.
  4. У циліндр вставляється поршень, і весь аеропрес у зборі поміщається зверху на чашку.
  5. Натисканням зверху поршня Продаємо заварену каву через встановлений в основі циліндра фільтр прямо в чашку.


Вы смотрели