1111.00грн.
Ціна в бонусних бали: 1111

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Керамічний Пуровер HARIO V60 02 (400 мл) Білий VDC-02W

Характеристики Керамічний Пуровер HARIO V60 02

  • Ширина найширшої частини: 13.7 см.
  • Діаметр: 11.5 см.
  • Висота: 10 см.
  • Вага: 400 г.
  • Об'єм: 400 мл.
  • Можна мити в посудомийній машині
  • Розрахований на 1 – 4 порції
  • Виготовлено з використанням японської порцеляни «Аріта Які».
  • Виробництво Японія, місто Аріта

Керамічний Пуровер Hario V60 02 Білий

Керамічний Пуровер Hario V60 02 (білий) дуже зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, з допомогою такого пуровера Ви зможете порадувати себе ароматним напоєм в будь-який момент.

Керамічний корпус дозволяє запобігати втраті тепла під час заварювання та отримати максимум смаку з кавових зерен

Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, він завоював свою популярність завдяки простоті використання та економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимось іншим довгим способом. Дуже легко миється (можна мити в посудомийній машині)

Керамический Пуровер HARIO V60 02 (400 мл.) Белий VDC-02W

Пуровер – це назва як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дріппер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках всередині, спрямовані вглиб воронки. Дані виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь в процесі заварювання кави.

Такий спосіб приготування, ще в 1908 році, придумали японці. Напій, приготований в пуровері не має осаду і дає тонкий смак з усіма нотками та перевагами того чи іншого сорту кави.

Пуровер Hario V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Розрахований даний пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі. Виготовлений з високоякісної кераміки.

купити пуровер харио білий для заварювання кави

Як готувати каву в пуровері:

  1. Закип'ятіть воду. Оптимальна температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте кави з розрахунком 6-10 г на кожні 100 мл води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помелу.
  4. Поставте пуровер з паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу місткість
  5. Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його і воронку, і щоб приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з місткості.
  6. Всипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не повинна перевищувати рівень кави). Почекайте 30 сек.
  8. Повільно вливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі від центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки вода стече в місткість. Кава готова!

пуровер керамічний білий харио, замовити пуровер для альтернативноего заварювання кави