Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Матча зелена церемоніальний клас ААА ТМ "Matcha Village"
Характеристики
- Країна-виробник Китай
- Тип чаю Зелений чай
- Склад чаю Моночай
- Форма випуску Порошок
- Смакові інгредієнти Натуральні
- Вага 100 г
- Пакування Поліетиленовий пакет
Чай зелений Матча церемонічний клас ААА ТМ "Matcha Village" 100 г
Матча церемоніального класу з маркуванням ААА відповідає найвищим стандартам виробництва цього чаю на всіх його етапах.
Для чаю цієї класу якості використовується тільки перший верхній лист. Чайні кущі на кілька днів накриваються сонцезахисним бар'єром, що дає змогу листям проходити процес фотосинтезу повільніше. Завдяки цьому чайний лист сильніше насичується живлющою вологою, стає соковитішим, а також багатшим за амінокислоти та інші мікроелементи. Після збору, листя подрібнюють на спеціальних кам'яних млинах за певної температури (приблизно 10 °C) для уникнення перегрівання та пожовтіння чайного листа, і, отже, максимально зберігши його властивості.
Фабрика Matcha Village спеціалізується виключно на вирощуванні спеціальних сортів чаю для виготовлення матча. В асортименті цієї фабрики понад 10 сортів матча.
Чай матча дуже цінний напій, який використовували впродовж багатьох століть. Традиція вживання матча зберігається донині.
Спосіб приготування: для приготування чаю Матча Японія використовують спеціальний інвентар: мірну ложку з бамбука, яка називається часаку для 1-2 г порошку чаю, віночок для збивання часен, керамічну ємність — таяван, а також ситечко для просіювання.
Ми можемо використовувати звичайну чашку, бажано взяти широку, щоб зручно було збивати, обдати її окропом перед використанням.
Перед вживанням бажано порошок матча просіяти через сито, щоб уникнути потрапляння грудок.
Дуже важливо використовувати очищену воду не вище ніж 80 °C.
Є два варіанти маття: міцний (з яп. «койтя») і слабкий (з яп. «усутя»).
Отже, для слабкої міцності матча, є те, що немає в чашку, розміщуємо 2 г (половину чайної ложки) порошку з розрахунку на 70 мл води
Койтя, або міцний чай матча готується в пропорції, 4 г порошку (4 ложки таську або 1 чайна ложка з гіркою) на 50 мл води.
Віночком збиваємо порошок із водою для рівномірного розчинення W-подібними рухами.
Здавалося б логічно, але Койтя за смаковими відчуттями більш солодкий із меншою гіркуватістю, ніж усутя
Треба вживати цей чай невеликими ковтками, повністю занурюючись в енергетику цього давнього напою, не дарма ж монахи вживали його для медитації. Відчуйте єднання з самою природою, розслабляючись і наповнюючися цілющою силою кожного ковтка цього неоціненного напою.