Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Матча зелена (Матча) 100 грамів ТМ Smoul класу А (новий дизайн упаковки)
Чай Матча ТМ Smoul класу А (Звичайний) Smoul — це бренд від фабрики, яка понад 12 років виготовляє чай матча. Чай матча поєднується з молоком, соком, випічкою та ін. Це не тільки смачно, але й дуже корисно.
На 100 г: Поживна цінність 382 ккал
- жири 2,5 г
- натрій 29 мг
- вуглеводи 70,7 г
- білки 18,2 г
Умови зберігання Зберігати в темному прохолодному місці в герметичному пакуванні.
Порошковий японський зелений чай вищого ґатунку. Невід'ємний елемент японської чайної культури, який традиційно використовується в класичній чайній церемонії. Настій з оригінальним глибоким трав'яним і солодким присмаком.
- Особливості без ГМО
- Тип Зелений чай
- Вага 100 г
- Склад 100% зелений чай Матча
- Аромат трав'яний
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту 1604 кДж
- Країна-виробник Китай
- Термін зберігання 12 місяців
Чашка оригінального японського чаю – це концентрований коктейль із вітамінів, мікроелементів, амінокислот. Напій не має протипоказань, крім індивідуальної непереносимості.
Назви чаю матча у перекладі з японської означає «розтертий».
Користь японського чаю Матчу:
Завдяки хлорофілу, який м'яко стимулює імунну систему організму.
Завдяки вмісту амінокислоти L-Theanine у поєднанні з кофеїном чай матчу заряджає плавною енергією до 6-ти годин, без підвищення кров'яного тиску.
У матчі міститься у 100 разів більше епігаллокатехіну, ніж у будь-якому чаї; цей антиоксидант потужніший за вітаміни С і Е. Науково доведено, що епігаллокатехіну сприяє втраті надмірної ваги.
Епігаллокатехін також виводить вільні радикали. Завдяки чому стан шкіри помітно покращується – вона стає більш пружною та омолодженою.
Що таке матча?
Матча – це японський зелений чай, розтертий у порошок. По-японськи він називається маття, а в нашій транскрипції матча. Цей чай традиційно використовується в японській чайній церемонії. Особливості вирощування та приготування дають змогу цьому напою зберігати величезну кількість корисних речовин.
Збирають урожай лише один раз на рік. І важливою особливістю є те, що за два тижні до збирання врожаю, листя накривають, щоб захистити їх від потрапляння сонячних променів. Отже, чай зберігає свіжість, а листя насичений темно-зелений колір. Водночас листя насичується амінокислотами, і чай набуває солодкого смаку.