2799.00грн.
Ціна в бонусних бали: 2799

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Мідний пуровер Hario V60 02  VDPC-02CP

Характеристики Пуровера Hario V60 02

  • Бренд Hario 
  • Країна Япония
  • Розмір 02
  • В самій широкій частині: 13.7 см.
  • Діаметр: 11.5 см.
  • Висота: 10 см.
  • Вага: 400 г.
  • Обєм: 400 мл.
  • Матеріал Мідь (обробка поверхні, запечене покриття)
  • Ручка Латунь
  • В комплекте ложка с маркировкой 8, 10 и 12 грамм.

Мідний пуровер Hario V60 02 Copper

Мідний пуровер Hario V60 02 (із чистої міді) VDPC-02CP - Нова модель серії V60 зробленого спільно з Tetsu Kasuya (світового чемпіона з альтернативного заварювання кави Брюверс Кап 2016). Нова модель має інший напрямок "внутрішніх ребер" для екстракції кави, що дозволяє краще контролювати процес заварювання кави. Знімна силіконова основа. Дуже міцний пуровер який можна брати з собою в подорожі та походи.

Hario V60 02 зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, з допомогою такого пуровера Ви зможете порадувати себе ароматним напоєм в будь-який момент.

Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, він завоював свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимось іншим довгим способом. Дуже легко миється 

Медний пуровер Hario V60 02 Copper

Пуровер - це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є й інші назви: дріппер, лійка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб лійки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави.

Такий спосіб приготування, ще 1908 року, придумали японці. Напій, приготований у пуровері, не має осаду і дає тонкий смак з усіма нотками та перевагами того чи іншого сорту кави.

Пуровер Hario V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Розрахований цей пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі. 

Як готувати каву в пуровері

  1. Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте кави з розрахунком 6-10 грам на кожні 100 мл води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помелу.
  4. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу місткість.
  5. Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його і лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з місткості.
  6. Висипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не повинна перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
  8. Повільно вливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки вода, що залишилася у фільтрі, стече в місткість. Кава готова!

Медний пуровер Hario V60 02 Copper