1136.00грн.
Ціна в бонусних бали: 1136

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пуровер HARIO V60 02 Smokey Green

Характеристики керамічного пуровера HARIO V60 02

  • Ширина найширшої частини: 13.7 см.
  • Діаметр: 11.5 см.
  • Висота: 10 см.
  • Вага: 400 г.
  • Об'єм: 400 мл.
  • Можна мити в посудомийній машині
  • Призначений на 1 – 4 порции
  • Виготовлено з використанням японської порцеляни «Арита Які».
  • Виробництво Японія, місто Аріта

Керамічний Пуровер HARIO V60 (400 мл) Smokey Green

Керамічний пуровер Hario V60 02 (Зелений) дуже зручний і практичний аксесуар для приготування кави альтернативним способом. Він дуже простий у використанні, за допомогою такого пуровера Ви зможете потішити себе ароматним напоєм у будь-який момент.

Керамічний корпус дає змогу запобігати втраті тепла під час заварювання й отримати максимум смаку з кавових зерен

Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, завоював він свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимсь іншим тривалішим способом. Дуже легко миється (можна мити в посудомийній машині)

Керамический Пуровер Hario V60 02 Фиолетовий

Пуровер — це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дріпер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб воронки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави.

Такий спосіб приготування, ще 1908 року, придумали в Японії. Напій, приготований у пуровері не має осаду та дає тонкий смак з усіма нотками та перевагами того чи іншого сорту кави.

Пуровер Hario V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Призначений цей пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі. Виготовлений із високоякісної кераміки.

Керамический Пуровер HARIO V60 (400 мл) Голубой

Як готувати каву в пуровері

  1. Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
  2. Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води.
  3. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола.
  4. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
  5. Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та пуровер, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
  6. Висипте каву в центр фільтра.
  7. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелену каву (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
  8. Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
  9. Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!

Керамический Пуровер Hario V60 02 Зелений Smokey Green