519.00грн.
Ціна в бонусних бали: 519

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пуровер Double Mesh V60 02 Багаторазова воронка

Розміри пуровера V60 02 Double Mesh

  • Пуровер V60
  • Тип пуровера Cafeor
  • У найширшій частині: 12.5 см.
  • Діаметр: 10 см.
  • Висота: 6 см.
  • Об'єм: 200 мл
  • Не вимагає використання фільтрів
  • Колір Сірий

Пуровер Double Mesh V60 

Пуровер-кафеор V60 Double Mesh з нержавіючої сталі не вимагає паперових фільтрів. Конусоподібний пуровер досить поставити на заварник або кухоль, покласти в нього потрібну кількість кави та тонким струменем води заварювати улюблену каву.

Пуровер — дуже популярний альтернативний метод заварювання кави у світі, завоював він свою популярність завдяки простоті використання й економії часу, адже не у всіх є час вранці приготувати каву в турці або якимось іншим тривалішим способом. Дуже легко миється.

Пуровер Double Mesh V60 01 LYCLUS

Короткий опис компактного пуроверу з металевим фільтром

Найпростіший і найлегший метод приготування кави без змінних фільтрів, який дає змогу отримати смачний і насичений напій безпосередньо в чашку. Кавоварка дуже проста у використанні: на чашку ставиться воронка-пуровер, у неї насипається кава та заливається вода. 2-3 хвилини та ваша кава готова — свіжа, насичена й ароматна, прямо в чашці. Пуровер-кахельник ідеальний для приготування 1-2 чашки кави. Не займає багато місця. Ідеально підходить для офісу, відпочинку, подорожей і використання вдома. Пуровер кафеор із металевим фільтром дасть змогу вам назавжди забути про купівлі змінних фільтрів. 

Пуровер-чікорор (англ. pover — лити зверху) або дрипер — це популярний метод заварювання кави, за якого гаряча вода проходить через мелена кава, що розташована в спеціальній воронці (яку також називають дрипер або пуровер) з постійним фільтром. Стінки пуровера кахель завдяки своїй сітчастій структурі виконують функцію фільтра.

Рецепт приготування кави Пуровер Double Mesh Cafeor

Для отримання чудової чашки кави вам знадобляться лише 12-15 г меленої кави та гаряча вода. Температура води має бути 92-96 °C, оптимальний час проливання становить 2-2:30 хв. Занадто гаряча вода робить навіть гарну каву гіркою.

 

 

 

 

 

 

 



Вы смотрели