615.00грн.
Ціна в бонусних бали: 615

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пітчер молочник 350 мл Kopi Espresso Late Art Чорний

Зроблено цей пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) *** один з головних інструментів баріста.

Загальні характеристики Пітчера 350 мл

  • Об’єм: 350 мл.
  • Матеріал: Нержавіюча сталь
  • Країна: Тайвань
  • Зливний носик:Так
  • Ручка: Так
  • Підходить для Латте-арт: Так

Для чого потрібен пітчер:

Пітчер потрібен для Приготування кавових напоїв з молоком, У свіжоприготований еспресо додають збиті молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, прямо перед подачею напоями. І пітчер ― оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, Хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Добра теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пенні безпосередньо пов’язаний з контролем температури молока: воно має нагріватися, але Не кип'ятити.

Як вибрати правильний пітчер для молока

Перш за все, коли ви вибираєте пітчера, подивіться на товщину стінок. Баріста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить вам збивати пенні довше і контролювати температуру. Пітчери бувають різних об'ємів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсяги небажано наповнювати пітчер більше ніж на половину.

Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної струмені збитого молока дуже важливо для красивого латте-арта.

 


Вы смотрели