569.00грн.
Ціна в бонусних бали: 569

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пітчер молочник 350 мл Kopi Espresso Late Art Мідний колір золотистий

Зроблено цей пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струя дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) один з головних інструментів баріста.

Загальні властивості Пітчера 350 мл

  • Об’єм: 350 мл.
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Країна: Тайвань
  • Зливний носик: Да
  • Ручка: Да
  • Підходить для Латте-арт: Да

Для чого потрібен пітчер

Пітчер потрібен для Приготування кавових напоїв з молоком, У свіжоприготований еспресо додають збиті молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, прямо перед подачею напоями. І пітчер ― оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, Хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Добра теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пенні безпосередньо пов’язаний з контролем температури молока: воно має нагріватися, але не кипятити.

Питчер молочник 350 мл Kopi Espresso Latte Art Медний цвет

Як вибрати правильний пітчер для молока

Перш за все, коли ви вибираєте пітчера, подивіться на товщину стінок. Баріста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить вам збивати пенні довше і контролювати температуру. Пітчери бувають різних об'ємів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більше ніж на половину.

Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера Формування тонкого ламінарного струмені збитого молока дуже важливо для красивого латте-арта.