Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Пітчер молочник 350 мл Kopi Espresso Late Art Мідний колір золотистий
Зроблено цей пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струя дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) один з головних інструментів баріста.
Загальні властивості Пітчера 350 мл
- Об’єм: 350 мл.
- Матеріал: нержавіюча сталь
- Країна: Тайвань
- Зливний носик: Да
- Ручка: Да
- Підходить для Латте-арт: Да
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для Приготування кавових напоїв з молоком, У свіжоприготований еспресо додають збиті молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, прямо перед подачею напоями. І пітчер ― оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, Хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Добра теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пенні безпосередньо пов’язаний з контролем температури молока: воно має нагріватися, але не кипятити.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Перш за все, коли ви вибираєте пітчера, подивіться на товщину стінок. Баріста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить вам збивати пенні довше і контролювати температуру. Пітчери бувають різних об'ємів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більше ніж на половину.
Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера Формування тонкого ламінарного струмені збитого молока дуже важливо для красивого латте-арта.