616.00грн.
Ціна в бонусних бали: 616

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пітчер молочник 250 мл. Motta Aurora (полірована нержавіюча сталь)

Пітчер/молочник Motta, зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт і має широку форму для товстих ліній. Пітчер (або молочник) — один із головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера Motta Aurora 250 мл

  • Об'єм: 250 мл.
  • Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
  • Модель: Motta Aurora
  • Країна: Італія
  • Зливний носик: так
  • Ручка: так
  • Підходить для Лате-арт:так

Для чого потрібен пітчер

Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Питчер Motta Aurora молочник латте арт

Як вибрати правильний пітчер для молока

Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.

 


Вы смотрели