Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Пітчер Motta Aurora 750 мл. молочник
Пітчер/молочник 750 мл. Motta, зроблений цей пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) - один із головних інструментів бариста.
Загальні характеристики Пітчера Motta Aurora 750 мл:
- Об'єм: 750 мл;
- Матеріал: полірована нержавіюча сталь;
- Модель: Motta Aurora;
- Країна: Італія;
- Зливний носик: так;
- Ручка: так;
- Підходить для лате-арт: так.
Для чого потрібен пітчер?
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, до свіжоприготованого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як обрати правильний пітчер для молока?
Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для бариста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.