Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Синя матча (Матча) 50 грамів
Синя матча з Анчану. Анчан - це трав'яниста ліана родом з Південно-Східної Азії. З її квіток, які висушують особливим способом, роблять усім відомий синій чай. При заварюванні отримуємо настій синього кольору з неповторним смаком.
- Тип упаковки Фольгована тришарова
- Вид Трав'яний
- Походження Китай
- Тип Синій чай Анчан
Синя матча Анчан
Порошкова форма чаю Анчан це оригінальний напій та корисний суперфуд. У його основі – ярко сині квіти ліани з ботанічним назвою Кліторія Трійчаста, а по-місцевому – просто Анчан. Синій чай Однаково гарний у будь-якому вигляді: самостійного напою, матчу-латте та у складі страв (смузі, морозиво, фруктові салати та ін.). У сухому вигляді він – димчасто-синього кольору, заварений на воді – кольори індиго, а у поєднанні з молоком – насичено блакитним.
Технологія виготовлення блакитного чая матча Анчан
Для отримання чинною матчі квіти Кліторії збирають рано-вранці до світанку і розкладають сушитися в захищених від сонця місцях. Після повного висихання їх звільняють від зелених частин і повільно, довго перемелюють на кам'яних жорнах подібно до зеленої матчі. Текстура цього чаю настільки тонка – навіть тонша за матчу Церемоніал
Аромат синьої матчі Анчан
Аромат чаю дуже насичений, що добре відчувається навіть у складі матча-латте.
- У сухому вигляді: дуже інтенсивний, гострий, пряний. Відчуються ноти м'яти, тютюну, сіна, віддалено – квітів.
- На воді: більш м'який та глибокий, що зберіг пряність та квіткові ноти з легкою насолодою, але без тютюнових та деревних нот.
- На молоці: найприємніший, але все ще досить сильний, щоб конкурувати із запахом того молока, що має власний виражений аромат.
Смак блакитного чаю матча Анчан
Блакитний чай матча на воді та молоці – два повноцінні, але різні за смаком напої.
На воді: освіжаючий і трохи солодкуватий, з квітково-фруктовим присмаком. Злегка нагадує трав'яні відвари ромашки чи солодки.
На молоці: підкреслює власну насолоду молока, водночас збагачуючи його невагомими квітковими та фруктовими акцентами.