Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Рідина Cafetto LOD Liquid Descaler 1 л. для декальцинації
- Бренд Cafetto
- Країна виробник Австралія
- Паковання 1000 мл
- Форма — рідина
- Тип Для декальцинації та чищення від накипу
- Органічний склад
Чому варто обрати Cafetto
- Не містить фосфатів і хлору
- Не містить генетично модифікованих організмів.
- Сертифікований за стандартами OMRI
- Некорозійний склад для захисту машини
- Інгредієнти швидко біорозкладні та не мають запаху
- Занесено у список NSF
- Не залишає шкідливих залишків і не викликають корозії всередині кавомашини.
Cafetto Сертифіковано для органічного використання
Cafetto зареєстрований організацією Biological Farmers of Australia (BFA) як дозволений матеріал для органічних систем і сертифікований за стандартами OMRI (Інститут огляду органічних матеріалів) для Національної органічної програми Міністерства сільського господарства США. Evo не містить фосфатів і генетично модифікованих організмів. Інгредієнти швидко біорозкладні та не мають запаху. Не містить ГМО, фосфатів і хлору. Некорозійний склад для захисту машини. за допомогою очисника для кавомашин Evo.
Cafetto безпечний для вас і вашої машини
Безпечний для всіх частин машини, Evo поданий у список NSF. Він був протестований, оцінений і відповідає найсуворішим стандартам токсичної та корозійної активності. Інгредієнти та рецептура продуктів, сертифікованих NSF, безпечні, не залишають шкідливих залишків і не викликають корозії всередині кавомашини.
Що таке декальцинація кавомашини?
Декальцинація — це видалення кальцієвого (накип, вапно) нальоту в нагрівальних елементах (Тен, бойлер, термоблок) кавомашини за допомогою хімічних сумішей (адипінова кислота). По суті це просто прогін хімічного засобу через всю систему подавання води з невеликими тимчасовими затримками.
Утворення сольових відкладень відбувається у всій гідросистемі, як до нагрівальних елементів, так і після. Чим вища температура води, тим швидше відбувається утворення нальоту. За температури води нижче 40 °C утворення сольового нальоту відбувається в багато разів повільніше, але все ж відбувається.
Чому потрібно вчасно робити декальцинацію? Небезпека накипу в кавомашині
Якщо не декальцинувати техніку тоді, коли це потрібно, вона може просто зламатися. Але перед цим вона готуватиме вам гірку та несмачну каву. І робити це довго та повільно. Вапно не дає обладнанню правильно розігрітися, отже, смак готового напою буде гірше.
Наліт закупорює ходи, а тому вода не може нормально пройти запрограмований для неї шлях. А тому процес приготування стає довгим і з менш якісним результатом.
Будь-який накип — чудове середовище для розмноження бактерій і неприємних мікроорганізмів. Це означає, що кава може бути навіть небезпечною для здоров'я, якщо її готувати в такому обладнанні.
Якщо є вапно, апарат споживатиме більше електроенергії. Чим товщий шар нальоту, тим дорожче вам обійдеться рахунок за електроенергію.
Крім цього, агрегат буде шуміти, намагаючись все-таки впоратися з покладені на нього функціями, навіть попри те, що йому заважатиме кальцієвий наліт. В підсумку обладнання й зовсім перестане працювати й зажадає термінового та дорогого ремонту.