639.00грн.
Ціна в бонусних бали: 639

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Рідина Cafetto LOD Liquid Descaler 1 л.  для декальцинації

  • Бренд Cafetto 
  • Країна виробник Австралія
  • Паковання 1000 мл
  • Форма — рідина
  • Тип Для декальцинації та чищення від накипу
  • Органічний склад

Чому варто обрати Cafetto 

  • Не містить фосфатів і хлору
  • Не містить генетично модифікованих організмів.
  • Сертифікований за стандартами OMRI
  • Некорозійний склад для захисту машини
  • Інгредієнти швидко біорозкладні та не мають запаху
  • Занесено у список NSF
  • Не залишає шкідливих залишків і не викликають корозії всередині кавомашини.

Cafetto Сертифіковано для органічного використання

Cafetto зареєстрований організацією Biological Farmers of Australia (BFA) як дозволений матеріал для органічних систем і сертифікований за стандартами OMRI (Інститут огляду органічних матеріалів) для Національної органічної програми Міністерства сільського господарства США.  Evo не містить фосфатів і генетично модифікованих організмів. Інгредієнти швидко біорозкладні та не мають запаху. Не містить ГМО, фосфатів і хлору. Некорозійний склад для захисту машини. за допомогою очисника для кавомашин Evo.

Cafetto  безпечний для вас і вашої машини

Безпечний для всіх частин машини, Evo поданий у список NSF. Він був протестований, оцінений і відповідає найсуворішим стандартам токсичної та корозійної активності. Інгредієнти та рецептура продуктів, сертифікованих NSF, безпечні, не залишають шкідливих залишків і не викликають корозії всередині кавомашини.

Концентрат Cafetto Organic Descaler 250 ml для декальцинации

Що таке декальцинація кавомашини?

Декальцинація — це видалення кальцієвого (накип, вапно) нальоту в нагрівальних елементах (Тен, бойлер, термоблок) кавомашини за допомогою хімічних сумішей (адипінова кислота). По суті це просто прогін хімічного засобу через всю систему подавання води з невеликими тимчасовими затримками.

Утворення сольових відкладень відбувається у всій гідросистемі, як до нагрівальних елементів, так і після. Чим вища температура води, тим швидше відбувається утворення нальоту. За температури води нижче 40 °C утворення сольового нальоту відбувається в багато разів повільніше, але все ж відбувається.

Чому потрібно вчасно робити декальцинацію? Небезпека накипу в кавомашині

Якщо не декальцинувати техніку тоді, коли це потрібно, вона може просто зламатися. Але перед цим вона готуватиме вам гірку та несмачну каву. І робити це довго та повільно. Вапно не дає обладнанню правильно розігрітися, отже, смак готового напою буде гірше.

Наліт закупорює ходи, а тому вода не може нормально пройти запрограмований для неї шлях. А тому процес приготування стає довгим і з менш якісним результатом.

Будь-який накип — чудове середовище для розмноження бактерій і неприємних мікроорганізмів. Це означає, що кава може бути навіть небезпечною для здоров'я, якщо її готувати в такому обладнанні.

Якщо є вапно, апарат споживатиме більше електроенергії. Чим товщий шар нальоту, тим дорожче вам обійдеться рахунок за електроенергію.

Крім цього, агрегат буде шуміти, намагаючись все-таки впоратися з покладені на нього функціями, навіть попри те, що йому заважатиме кальцієвий наліт. В підсумку обладнання й зовсім перестане працювати й зажадає термінового та дорогого ремонту.

Жидкость Cafetto LOD Liquid Descaler 1 л.  для декальцинации Органический


Вы смотрели