393.00грн.
Ціна в бонусних бали: 393

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Засіб для чищення домашніх кавоварок Puly Cleaner Descaler Crystals

Засіб для чищення від накипу 

  • В упаковці 2 шт. по 125 мл
  • Одна флакон розрахована на одну чистку

Puly Descaler Espresso - це спеціальний засіб для видалення накипу для чайників і всіх кавоварок: традиційне, капсульні, підлозі або повністю автоматичне.

Puly Descaler простий у використанні та швидко діє вже в холодній воді; це безпечно для обладнання, що стикається з харчовими продуктами, без запаху, смаку і нешкідливого для навколишнього середовища.

З Puly Descaler Ви:

  • Заощадите час і гроші;
  • Швидко і легко очистити свою каву машину;
  • Будите впевнені в її безпеки.

Ті, хто вже використовував засіб для кави-машини Puly, як правило, ніколи не переходять на інший товар. Ефективність рівна зручності та ціною.

Порошок для чищення домашніх кавоварок Puly Cleaner Descaler Crystals

Що таке декальцинація кавоварки?

Декальцинація - це видалення кальцієвого (накип, вапно) нальоту в нагрівальних елементах (бойлер, термоблок) кавоварки за допомогою хімічних складів (адипінова кислота). По суті, це просто прогін хімічного засобу через всю систему подачі води з невеликими тимчасовими затримками.

Утворення сольових відкладень відбувається у всій гідросистемі як до нагрівальних елементів, так і після. Чим вища температура води, то швидше відбувається утворення нальоту. При температурі води нижче 40 ° C утворення сольового нальоту відбувається на багато повільніше, але все ж таки відбувається.

Чому потрібно вчасно робити декальцинацію? Небезпека накипу в кавомашині

Якщо не декальцинувати техніку тоді, коли це потрібно, вона може просто зламатися. Але перед цим вона готуватиме вам гірку і несмачну каву. І робити це буде довго та повільно. Вапно не дозволяє обладнанню правильно розігрітися, і, отже смак готового напою буде гіршим.

Наліт закупорює ходи, а тому вода не може нормально пройти запрограмований для неї шлях. Тому процес приготування стає довгим і з менш якісним результатом.

Будь-який накип – відмінне середовище для розмноження бактерій та неприємних мікроорганізмів. Це означає, що кава може бути навіть небезпечною для здоров'я, якщо її готувати на такому устаткуванні.

Якщо є вапно, апарат споживатиме більше електроенергії. Чим товстіший шар нальоту, тим дорожче вам обійдеться рахунок за електроенергію.

Крім цього, агрегат шумітиме, намагаючись все-таки впоратися з покладеними на нього функціями, навіть попри те, що йому заважатиме кальцієвий наліт. У результаті обладнання взагалі перестане працювати й вимагатиме термінового та дорогого ремонту.