Порошок Puly Caff Calcinet для декальцинації 1 кг, 177-65770
Loading...
Loading...
839.00грн.
Ціна в бонусних бали: 839

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Порошок для декальцинації Calcinet (1 кг)

Характеристики

  • Бренд Puly Caff
  • Серія Calcinet
  • Форма порошок
  • Тип для декальцинації
  • Упаковка 1 кг.
  • Країна виробник Італія

Порошок Puly Caff Calcinet

Порошок Calcinet Puly Caff призначений для очищення від накипу (декальцинації), таких деталей кавового обладнання, як-от бойлер тощо.

Calcinet Puly Caff  підходить для

  • всіх типів кавомашин,
  • для посудомийних і пральних машин,
  • барного обладнання.

Не викликає корозію.

Слугує для усунення вапнякових і сольових відкладень, що утворюються в процесі нагрівання. Не вступає в реакцію з металами та пластмасами.

Дозування: 30 грамів порошку розчинити в 1 літрі води.

Порошок для декальцинации Calcinet (1 кг)

Що таке декальцинація кавоварки?

Декальцинація - це видалення кальцієвого (накип, вапно) нальоту в нагрівальних елементах (бойлер, термоблок) кавоварки за допомогою хімічних складів (адипінова кислота). По суті, це просто прогін хімічного засобу через всю систему подачі води з невеликими тимчасовими затримками.

Утворення сольових відкладень відбувається у всій гідросистемі як до нагрівальних елементів, так і після. Чим вища температура води, то швидше відбувається утворення нальоту. При температурі води нижче 40 ° C утворення сольового нальоту відбувається на багато повільніше, але все ж таки відбувається.

Чому потрібно вчасно робити декальцинацію? Небезпека накипу в кавомашині

Якщо не декальцинувати техніку тоді, коли це потрібно, вона може просто зламатися. Але перед цим вона готуватиме вам гірку і несмачну каву. І робити це буде довго та повільно. Вапно не дозволяє обладнанню правильно розігрітися, отже смак готового напою буде гіршим.

Наліт закупорює ходи, а тому вода не може нормально пройти запрограмований для неї шлях. Тому процес приготування стає довгим і з менш якісним результатом.

Будь-який накип – відмінне середовище для розмноження бактерій та неприємних мікроорганізмів. Це означає, що кава може бути навіть небезпечною для здоров'я, якщо її готувати на такому устаткуванні.

Якщо є вапно, апарат споживатиме більше електроенергії. Чим товстіший шар нальоту, тим дорожче вам обійдеться рахунок за електроенергію.

Крім цього, агрегат шумітиме, намагаючись все-таки впоратися з покладеними на нього функціями, навіть попри те, що йому заважатиме кальцієвий наліт. У результаті обладнання взагалі перестане працювати та вимагатиме термінового та дорогого ремонту.


Відгуків поки що немає.