419.00грн.
Ціна в бонусних бали: 419

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пітчер молочник 650 мл.  (Металік)

Зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, що добре підходить для латте-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонка струмінь дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) – один із головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера

  • Об'єм:650 0 мл.
  • Матеріал: полірована нержавіюча сталь
  • Країна: Китай
  • Зливний носик: Так
  • Ручка: Так
  • Підходить для Латте-арт: Так
  • Товщина стінок 1,5 мм

Для чого потрібний пітчер?
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не скипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера спочатку дивіться на товщину стін. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають різних обсягів - від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливе для гарного латте-арту.