349.00грн.
Ціна в бонусних бали: 349

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.


Пітчер молочник 150 мл.  (Металік)

Зроблено цей пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) - один із головних інструментів бариста.

Загальні характеристики Пітчера 150 мл

  • Об'єм: 150 мл.
  • Матеріал: Полірована нержавіюча сталь
  • Країна: Китай
  • Зливний носик: Так
  • Ручка: Так
  • Підходить для Латте-арт: Так

Для чого потрібен пітчер


Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, у свіжоприготований еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.

Як вибрати правильний пітчер для молока


Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів - від 120 мл до 1 літра, але за будь-якого об'єму небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.

Для бариста дуже важлива форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.