Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Пітчер молочник 600 мл. (Металік)
Зроблено цей пітчер з полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для латте-арт Таких пітчерів зручно малювати. Тонка струя дозволяє отримувати дуже точний малюнок. Пітчер (або молочник) один з головних інструментів баріста.
Загальні характеристики Пітчера 600 мл
- Об’єм: 600 мл.
- Матеріал: Полірована сталь, що не ржавіє
- Країна: Китай
- зливний носик: Да
- Ручка: Да
- Підходить для Латте-арт: Да
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для Приготування кавових напоїв з молоком, У свіжоприготований еспресо додають збиті молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, прямо перед подачею напоями. І пітчер he оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, Хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Добра теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пенні безпосередньо пов’язаний з контролем температури молока: воно має нагріватися, але не кипятитись.
Як вибрати правильний пітчер для молока
Перш за все, коли ви вибираєте пітчера, подивіться на товщину стінок. Баріста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить вам збивати пенні довше і контролювати температуру. Пітчери бувають різних об'ємів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсяг небажано наповнювати пітчер більше ніж на половину.
Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера Формування тонкої ламінарної струмені збитого молока дуже важливо для красивого латте-арта.