- 100
- Код товару:171-65621
- Країна виробництва:Китай
- Виробник:MHW-3BOMBER
Фільтри для гейзерної кавоварки на 3 чашки Moka Pot Paper Filter
Характеристики
- Бренд MHW-3Bomber
- Тип Фільтр для гейзерної кавоварки
- Метаріал Папір
- Сумісність із більшістю кавоварок на 3 чашки
- Діаметр 53 мм.
- Кількість 100 шт.
Фільтри MHW-3Bomber для гейзерної кавоварки 3 cup
Діаметр 53 мм дає змогу закрити отвори на лійці для меленої кави та отвори на дні верхньої камери більшості гейзерних кавоварок на 2-3 чашки. Ви можете використовувати цей фільтр, розмістивши його на дно воронки або поверх меленої кави. Максимально ефективно, якщо використовуєте обидва варіанти
Паперові фільтри мають кілька функцій. Перша — зберігати чистоту кавоварки та робити напій чистішим, без частинок. Друга — фільтрація масел. Третя — рівномірність опору воді.
Фільтри роблять напій чистішим. Верхній фільтр краще змочити, перш ніж встановлювати.
Як приготувати каву з кавоваркою мока?
- Заповніть нижню камеру кавоварки водою кімнатної температури (до рівня запобіжного клапана).
- Виберіть свою улюблену мелену каву (рекомендований рівень помелу: спеціально призначений для кавоварки мока, але не дуже дрібний!). Заповніть фільтр для меленої кави — каву спресовувати не треба.
- Поставте кавоварку мока на плиту (ручка не має бути прямо над джерелом тепла). Встановіть низький рівень нагрівання — варто почекати ще кілька хвилин для кращого смаку кави. Коли верхня камера заповниться завареною кавою, вимкніть нагрівання.
- І найважливіший момент — дегустація! Кава смачніша, якщо пити відразу!
Принцип дії Гейзерної кавоварки
У разі підвищення температури в нижньому резервуарі утворюється пара. Високий тиск буквально виштовхує окріп через фільтр сито, у якому насипана мелена кава. Під час проходу гарячої води через каву й відбувається сам процес приготування. Мелена кава насичує воду смаком і ароматом. Після цього кава через трубку потрапляє у верхній резервуар.
На нижній частині кавника розташований спеціальний запобіжний клапан для аварійного випуску пари — обов'язкова деталь у пристрої, яка працює з високим тиском. Цей клапан використовується як позначка для кількості води. Не можна наливати воду вище цього клапана
Секрети приготування кави в гейзерній кавоварці
Хоча сам процес приготування кави в гейзері здається дуже простим. Є кілька секретів і тонкощів у рецептах кави в гейзерній кавоварці.
- Використовуйте співвідношення кава до води десь 1 до 12
- Можна використовувати теплу воду для скорочення часу приготування (це прибере неприємну гіркоту)
- Можна додати спеції в каву, перед тим, як ставите кавоварку на вогонь
- Щоб отримати в гейзерній кавоварці каву з пінкою, гарненько збийте в чашці невелику кількість готового напою. Потім доливайте до цієї суміші решту кави.
- Не доводьте процес до характерного шипіння кавника — цей звук означає, що вся вода вже пішла
- Краще вимкнути плиту на піку приготування моки та залишити кавоварку на хвилину
Уникайте перетримання кави та не перегрівайте її, щоб уникнути гіркоти в напої