• Рейтинг:
  • Код товару:
    171-65621
  • Країна виробництва:
    Китай
  • Виробник:
    MHW-3BOMBER
159.00грн.
Ціна в бонусних бали: 159

Фільтри для гейзерної кавоварки на 3 чашки Moka Pot Paper Filter

Характеристики

  • Бренд MHW-3Bomber
  • Тип Фільтр для гейзерної кавоварки
  • Метаріал Папір
  • Сумісність із більшістю кавоварок на 3 чашки
  • Діаметр 53 мм.
  • Кількість 100 шт.

Фільтри MHW-3Bomber для гейзерної кавоварки 3 cup 

Діаметр 53 мм дає змогу закрити отвори на лійці для меленої кави та отвори на дні верхньої камери більшості гейзерних кавоварок на 2-3 чашки. Ви можете використовувати цей фільтр, розмістивши його на дно воронки або поверх меленої кави. Максимально ефективно, якщо використовуєте обидва варіанти

Паперові фільтри мають кілька функцій. Перша — зберігати чистоту кавоварки та робити напій чистішим, без частинок. Друга — фільтрація масел. Третя — рівномірність опору воді.

Фільтри роблять напій чистішим. Верхній фільтр краще змочити, перш ніж встановлювати.

Фільтри MHW-3Bomber для гейзерної кавоварки 3 cup

Як приготувати каву з кавоваркою мока?

  1.  Заповніть нижню камеру кавоварки водою кімнатної температури (до рівня запобіжного клапана).
  2. Виберіть свою улюблену мелену каву (рекомендований рівень помелу: спеціально призначений для кавоварки мока, але не дуже дрібний!). Заповніть фільтр для меленої кави — каву спресовувати не треба.
  3.  Поставте кавоварку мока на плиту (ручка не має бути прямо над джерелом тепла). Встановіть низький рівень нагрівання — варто почекати ще кілька хвилин для кращого смаку кави. Коли верхня камера заповниться завареною кавою, вимкніть нагрівання.
  4. І найважливіший момент — дегустація! Кава смачніша, якщо пити відразу!

Принцип дії Гейзерної кавоварки

У разі підвищення температури в нижньому резервуарі утворюється пара. Високий тиск буквально виштовхує окріп через фільтр сито, у якому насипана мелена кава. Під час проходу гарячої води через каву й відбувається сам процес приготування. Мелена кава насичує воду смаком і ароматом. Після цього кава через трубку потрапляє у верхній резервуар.

На нижній частині кавника розташований спеціальний запобіжний клапан для аварійного випуску пари — обов'язкова деталь у пристрої, яка працює з високим тиском. Цей клапан використовується як позначка для кількості води. Не можна наливати воду вище цього клапана

Секрети приготування кави в гейзерній кавоварці

Хоча сам процес приготування кави в гейзері здається дуже простим. Є кілька секретів і тонкощів у рецептах кави в гейзерній кавоварці.

  • Використовуйте співвідношення кава до води десь 1 до 12
  • Можна використовувати теплу воду для скорочення часу приготування (це прибере неприємну гіркоту)
  • Можна додати спеції в каву, перед тим, як ставите кавоварку на вогонь
  • Щоб отримати в гейзерній кавоварці каву з пінкою, гарненько збийте в чашці невелику кількість готового напою. Потім доливайте до цієї суміші решту кави.
  • Не доводьте процес до характерного шипіння кавника — цей звук означає, що вся вода вже пішла
  • Краще вимкнути плиту на піку приготування моки та залишити кавоварку на хвилину

Уникайте перетримання кави та не перегрівайте її, щоб уникнути гіркоти в напої

Фільтри MHW-3Bomber для гейзерної кавоварки 3 cup