Насадка для AeroPress Flow Control Filter Cap для Аеропрес
Характеристики
- Бренд AeroPress
- Модель Flow Control Filter Cap
- Матеріал Поліпропілен (не містить BPA і фталатів)
- Колір Чорний
- Можна мити в посудомийній машині Так
- Країна-виробник товару США
Під час використання з паперовим фільтром кришка фільтра AeroPress Flow Control дає підвищення тиску для створення пінки, схожої на еспресо.
Гнучку кришку фільтра керування потоком AeroPress можна використовувати з багаторазовим фільтром AeroPress з неіржавкої сталі або паперовими мікрофільтрами AeroPress (або навіть з обома одночасно) для створення різноманітних смакових профілів.
Сумісний з AeroPress Original, AeroPress Go та AeroPress Clear. Не сумісний із кавоваркою AeroPress XL.
![]()
Що таке Аеропрес
AeroPress уперше був представлений світу зовсім недавно, 2005 року, викладачем Стендфордського університету Аланом Адлером. До цього моменту Алан готував каву в автоматичній крапельній кавоварці й ніколи не був задоволений смаком одержуваного напою. Експериментувавши з різними методами та часом екстракції та дозування, він винайшов простий і водночас ефективний спосіб заварювання кави — Аеропрес
Сьогодні цей спосіб приготування кави стрімко завойовує світ, у всьому світі проводяться національні чемпіонати з аеропресу, , а також світовий чемпіонат. Перший світовий чемпіонат був проведений 2008 року в Осло.
Як приготувати каву в аеропсві
- В відкритий циліндр засинається мелена кава. (Помел дрібніший, ніж для кемексу, але трохи більший, ніж для прівера и сифон)
- Зверху заливаємо гарячу воду. (Винахідник аеропресу рекомендує температуру води 80 °C, ми, методом проб, використовуємо воду 90-94 °C)
- Кава перемішується, щоб забезпечити рівномірне змочування.
- У циліндр вставляється поршень, і весь аеропрес у зборі поміщається зверху на чашку.
- Натисканням зверху поршня Продаємо заварену каву через встановлений в основі циліндра фільтр прямо в чашку.
























