• Рейтинг:
  • Код товару:
    168-65416
  • Країна виробництва:
    Україна
  • Виробник:
    KNBK
  • Вага, г:
    500
  • Форма випуску:
    В зернах
  • Сорт:
    Арабіка
  • Вид:
    обсмажена кава
  • Країна походження:
    Ефіопія
677.00грн.
Ціна в бонусних бали: 677

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.

За замовчуванням кава відправляється у зернах. Якщо вам потрібна мелена кава, вкажіть це в коментарі до замовлення - і ми безкоштовно помелімо її для Вас перед відправкою.


Ефіопія Ададо Ethiopia Adado Мита

Характеристики

  • Країна — Ефіопія 
  • Регион - Йоргачеф
  • Станція оброблення Adado (Район Guanga)
  • Сорт — Місцеві сорти типіки
  • Висота вирощування — 1500-2100 мрм
  • Обробка – класична мита

Смакові характеристики

  • Аромат: карамель, цитрус, відтінки чорного чаю з бергамотом
  • Букет: жовте яблуко, цитрус, мигдаль
  • Тіло: оксамитовий, чайний, легкий
  • Післясмак: соковите, фруктово-карамельне

Ефіопія Ададо — класика арабіки з глибиною теруару

Ефіопія Ададо — це втілення традиції, чистого смаку та видатного теруару. Батьківщина арабіки й один із найвідоміших кавових регіонів світу. Зерно з цього регіону славиться чистим, яскравим і складним смаком, де поєднуються солодкість, витонченість і свіжість.

Як вирощується кава в Йоргачеф

Фермери досі використовують традиційні методи оброблення кави. Вони вирощують каву на невеликих ділянках, поєднуючи це з іншими сільськогосподарськими культурами. Це допомагає зберігати біорізноманіття та забезпечує стійкий розвиток регіону.

Усі добрива тут — винятково органічного походження, навіть попри відсутність офіційної сертифікації.
Збирання ягід — винятково ручне, з ретельним відбиранням стиглих плодів.

На станціях оброблення ягоди сортують вручну, ретельно промивають і депульпують (видаляють м'якоть). Далі зерна проходять вологу ферментацію упродовж 24 годин промиваються в каналах, сушаться на Африканських ліжках і знову вручну сортуються. Така обробка дає змогу зберегти й підкреслити чистий і насичений смак теруару.