• Рейтинг:
  • Код товару:
    168-65413
  • Країна виробництва:
    Україна
  • Виробник:
    KNBK
  • Вага, г:
    250
  • Форма випуску:
    В зернах
  • Сорт:
    Арабіка
  • Вид:
    обсмажена кава
  • Країна походження:
    Бурунді
443.00грн.
Ціна в бонусних бали: 443

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.

Бурунді Гахахе Burundi Gahahe Натуральна

Характеристика

  • Країна Бурунді
  • Регіон - Каянза
  • Станція обробки— Гахахе
  • Сорт Червоний Бурбон
  • Обробка - натуральна (natural/dry)
  • Висота над рівнем моря — 1800 м н.у.м.

Смакові характеристики

  • Аромат: малина, спеції, лаванда
  • Букет: суниця, чорний чай, молочний шоколад, полуничне морозиво
  • Післясмак: солодкий, середньої тривалості
  • Тіло: чайне, легке та освіжає

Бурунді Гахахе — натуральна обробка з глибиною африканського теруару

Кава з легендарної станції Гахахе яка поєднує в собі найкращі риси теруару Бурунді. Унікальний клімат, висота та увага до кожного етапу оброблення роблять цей лот справжнім відкриттям. Тут вирощують один із найблагородніших сортів — червоний бурбон, а натуральна обробка надає зерну особливої солодкості та глибини смаку.

Виробництво та стійкий розвиток

Приблизно 900 дрібних фермерів доставляють ягоди на станцію Гахахе, яка обладнана сучасними засобами обробки: 10 ферментаційних резервуарів, сортувальні столи, обладнання для промивання та 180 сушильних столів.

Станція активно бере участь у проєктах із підтримки фермерів, зміцнюючи локальні кооперативи, підвищуючи врожайність і якість продукції. Такий підхід гарантує як соціальну стійкість, так і високі стандарти якості.

Процес обробки Бурунді Гахе 

Після ручного збирання ягоди сортуються методом флотації, потім тонким шаром розподіляються на сушильних столах, де висушуються впродовж 3-4 тижнів. Весь процес ретельно контролюється: ягоди регулярно перевертаються, захищаються від дощу та палючого сонця. Такий метод забезпечує рівномірне сушіння, делікатну ферментацію і яскравий, чистий смак.