• Рейтинг:
  • Код товару:
    170-65313
  • Країна виробництва:
    Україна
  • Виробник:
    Сторчай
795.00грн.
Ціна в бонусних бали: 795

Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.

Турка (джезва) мідна 250 мл. Сторчай (Слов'янськ)

 (фактичний об'єм 250-270 мл.)

Характеристики мідної турки:

  • Матеріал: мідь
  • Об'єм (мл): 250.0 (вказано виробником 350) 
  • Внутрішнє покриття: Харчове олово
  • Зовнішнє покриття: немає
  • Матеріал ручки: дерево
  • Діаметр дна, мм: 70
  • Діаметр горла, мм: 65
  • Висота, мм: 91
  • Тип плити: газова, електрична, склокерамічна
  • Країна виробник: Україна

Турка мідна Сторчай 

Виконана із якісної імпортної міді (не нижче М2). Вихідна товщина заготовки - 1 мм (у процесі обробки трохи зменшується).

Знімна дерев'яна ручка (матеріал – вільха, вкрита водостійким лаком). Основа для ручки прикручена гвинтом до турки без паяння. Таким чином, кріплення ручки навіть при перегріві без води залишається міцним і не дозволить ручці відокремитися від турки. Турка спаяна з двох частин чистим харчовим оловом без застосування олов'яно-свинцевих припоїв.

Внутрішнє лудіння виконане гальванічним методом, при якому олово на молекулярному рівні осідає на мідній поверхні в чистому вигляді (Sn3)

Саме мідні турки здавна є невід'ємним атрибутом та інструментом справжнього поціновувача кави. І навіть з появи багатьох сучасних способів приготування турка не втратила своєї актуальності.

Сучасні кавоварки варять якісний напій незалежно від ваших умінь. Водночас маючи певний досвід, у приготуванні кави в турці можна приготувати настільки смачну каву, що кавоварку після цього захочеться відставити в бік.

Але для приготування справді чудового напою потрібно мати не лише певний запас умінь, а й досить якісний інструмент.

Основні критерії вибору правильної мідної турки

Форма турки

Турка (джезва) повинна мати ідеальну конічну форму. Завдяки цьому гуща набагато швидше осідає. Порівняно з вертикальними стінками, цей процес прискорюється в 4 рази. Таким чином, у вашій чашці виявляється виключно насичений напій без домішки гущі.

Матеріал турки

Найкращим матеріалом для турки (джезви) є мідь. Цей метал забезпечує рівномірне нагрівання всієї поверхні та утримання тепла. Щоб виключити єдиний недолік міді - схильність до окислення, внутрішній бік конструкції покривають тонким шаром олова.

Зовнішній вид і зручність турки

Турка купується на досить довгий період, тому не варто економити, адже цей аксесуар ви будете використовувати практично щодня. Не купуйте турки з тонкими та прямими стінками. Турка повинна мати довгу зручну ручку (дерево чи метал). Ну і звичайно ж турка повинна Вам подобатися візуально, це не обов'язкова вимога, але теж важлива;)

Турка медная 250 мл. Сторчай цельнокатная