- 100
- Код товару:168-65298
- Країна виробництва:Сальвадор
- Виробник:KNBK
- Форма випуску:В зернах
- Вид:обсмажена кава
Відправка замовлень відбувається зі складу постачальника протягом 1-3 робочих днів.
Дріп кава Ель Сальвадор Сан Антоніо Гейша
Характеристики
- Аромат Ківі, синій виноград, слива, какао
- Смак — Персик, слива, синій виноград, горіх
- Тіло - Оксамитове і дуже однорідне
- Післясмак Солодкий, з нотами какао та сливи.
- Регіон Сонсонате Лос Нараньйос
- Станція Сан Антоніо
- Сорт Geisha
- Обробка Натуральна
- Висота 1450 - 1600 м.
Дріп-кава "Сальвадор" від сім'ї Гільєн
Ця кава вирощується в самому серці гір Апанека, лише за 40 хвилин від моря, поруч із кордоном із Гватемалою. П'яте покоління родини Гільєн уже понад століття спеціалізується на вирощуванні кави, зокрема сортів бурбон і пакамара. У сім'ї є чотири ферми в Сальвадорі — Сан Антоніо, Ла Далія, Ель Мерк'юріо та Санта Тереза — і щорічно вони обробляють до чотирьох тонн кави.
2013 року сім'я змінила курс і перейшла до вирощування спешелті-кава, зосередивши увагу на якості й унікальності продукту. Одним із головних досягнень стало вирощування сорту гейша на фермі Сан Антоніо, де створені ідеальні умови для цього ефіопського сорту.
Для підкреслення унікальних нот гейші була використана натуральна обробка: зрілі ягоди ретельно промивалися, поміщалися в герметичні бочки з клапанами для контролю ферментації, а потім у спеціальні кімнати з контролем температури, де ферментувалися впродовж 72 годин. Такий підхід дав змогу зберегти чистоту та солодкість смаку, одночасно підкреслюючи тропічні нотки.
Цей продукт є не тільки результатом багаторічної праці, але й справжнім натхненням для справжніх поціновувачів кави.
Дріп пакет для кави
- Матеріал: 100% целюлоза.
- Фільтри з боковим швом.
- Забезпечують стабільну екстракцію,
- Немає осаду в напої, що в сумі дорівнює високій якості одержуваної кави.
- Фільтри мають нейтральний смак і запах
- Вибілюються киснем.
- Має товщину 0,5 мікрона.
Для того, щоб приготувати каву в дріпі, досить відкрити пакетик, встановити його на чашку та тричі залити фільтр-пакетик водою. Для приготування не потрібні додаткові інструменти, а швидко отримати каву гарної якості можна і під час сніданку вдома, і в офісі, і під час подорожі.